Om mig

Jag tror på riktiga samtal om det som är viktigt för dig.

Det är i relationer vi blir till och det är när vi uttalar orden som det blir verklighet.

Jag har en bakgrund inom kommunikation och har jobbat med det på olika sätt i hela mitt yrkesverksamma liv. Jag är utbildad coach inom ICF (PCC-nivå). Jag är samtalsterapeut inom psykosyntes och handledare inom sorgbearbetning. Dessutom har jag en master inom NLP, som handlar om våra mönster, vår hjärna, mental träning och hur vi använder språket.

Jag har hela mitt liv på olika sätt utmanat mig själv och mina rädslor och klivit utanför min komfortzon. Jag har sagt ja till mycket och försatt mig i situationer trots att jag varit livrädd. Jag har gjort det för att jag vill mer, för att jag tror på mer och för att jag vill leva ett liv så sant och autentiskt jag kan både i acceptans och i att förverkliga mina drömmar. Jag känner mig ödmjuk och tacksam inför livets komplexitet och möjligheter.
Jag vet att livet är upp till mig att leva.

Jag drivs av att lotsa andra människor på deras livsväg. Att skjuta på i uppförsbacken och vara din största supporter när det börjar rulla utför. Att vara ditt öra när du sätter ord på smärtan och längtan.
Om du vill står jag redo för dig med mitt batteri av verktyg, av livserfarenhet, empati och kärlek.